IMPROVISATIONSGRUPPEN IMP

Vi är en grupp entusiastiska improvisatörer som övar och showar i Helsingfors – och även på andra ställen i Finland samt utomlands när vi får möjlighet.

IMP grundades år 2005 under Studenternas teaterförening rf. och har sedan dess fungerat som komplement till Studentteaterns produktionsgrupp, numera kallad dramagruppen AKT, som uppför pjäser och jobbar med manus. IMPs fokus ligger på improvisationsteater på olika plan, vare det sig är kortare scener, längre pjäser, fysisk teater, musikteater eller nånting heltannat. Vi har utvecklat egna format och uppträtt med dem i Helsingfors, Esbo, Ekenäs, Vasa, samt på internationella improfestivaler i Tallinn i Estland, Göteborg i Sverige och Barcelona i Spanien. För tillfället består gruppen av två långvariga medlemmar som nu ansvarar för undervisningen och ett härligt gäng av nya improvisatörer!

IMP övar i centrala Helsingfors. IMP uppträder också på svenska, finska och engelska. Kontakta gärna oss om ni söker program för tillställningar, konferenser och dylikt, eller om ni vill erbjuda t.ex. er personal eller aktiva personer i er organisation på en kurs i improvisation!

För mer information, kontakta:
imp.studentteatern@gmail.com.

Kolla också IMPs Facebooksida!

IMP grundades år 2005 och har sedan starten varit en aktiv grupp i Studentteatern.

Följ med via
impstudentteatern.wordpress.com